Moskussafari

Moskussafari

30.08.22 15:34 av Kine Hovdahl Gaustad

Det arrangeres Moskussafari gjennom NVIO avdeling Oppdal og omegn. Det gjennomføres på Dovrefjell 16. til 18. september. Oppmøte ved Magalaupet camping 16. september innen kl. 19.00 Påmeldingsfrist 8. september For påmelding og mer informasjon ta kontakt på e-post; ingmar@magalaupet.no

Les mer
Veterantur med SDS Hansteen

Veterantur med SDS Hansteen

16.06.22 18:11 av Johan Martin Danielsen

Søndag 26.juni kl 13:30 arrangerer NVIO Trøndelag Medlemstur i samarbeid med SDS Hansteen. Meld deg og din familie på og bli med på en uforglemmelig tur med Trondheims stolthet, SDS Hansteen. Møt opp på flytebrygga ved Brattørkaia. Etter endt tur blir det servert gratis pizza på Krigsseilerhuset. Og noe ekstra godt til barna.

Les mer
Trondheims Martnan

Trondheims Martnan

14.06.22 22:15 av Johan Martin Danielsen

NVIO Trøndelag i samarbeid med United Veterans og SIOPS vil under Martnan presentere våre organisasjoner for besøkende under årets Martna. Riktig nok ønsker vi å rette vårt fokus mot veteraner fra Internasjonale operasjoner, men alle er velkomne innom vår stand for å lære om hva vi står for, og hvilke tilbud vi kan gi til Veteraner og deres familier. Vår stand nr 14 er å finne ved statuen av Olav Tryggvason.

Les mer