Fra Spitfire til F-35

Fra Spitfire til F-35

12.11.23 20:49 av Anna Hodnefjell

Bli med på en historisk aften på Ørland kultursenter. Mandag 20. november inviterer Ørland kommune i samarbeid med Luftmilitært Samfund Ørland til foredrag. 132 luftving har røtter helt tilbake til England under andre verdenskrig. Veien fra England til nåtidens luftving på Ørland flystasjon er temaet for kvelden. Kom å hør om utviklingen og historien. Alle er velkomne!

Les mer
Markering av 8.mai i Trondheim

Markering av 8.mai i Trondheim

01.05.23 11:53 av Johan Martin Danielsen

Luftkrigsskolen og Luftforsvarets musikkorps i samarbeid med NVIO Trøndelag inviterer til markering av Frigjørings- og veterandagen i Trondheim. Dagen starter som vanlig på Krigsseilerplassen med tale og kransnedleggelse. Fortsetter med markering på Festningen. Videre med gudstjeneste i Nidarosdomen og markering på Domkirkegården. Dagen avsluttes med veteranmottagelse i Nidarosdomen og Erkebispegården.

Les mer
Medlemsmøte 15.april

Medlemsmøte 15.april

15.04.23 15:52 av Johan Martin Danielsen

Lørdag 15.april ble det avholdt medlemsmøte på Krigsseilerhuset. 41 medlemmer møtte opp og fikk orientering om NVIO`s syn på Veteranhus i Festningsgata 2. Aktivitet framover, ønske om et større engasjement fra medlemmer om å skape ny aktivitet. Et NVIO medlem har kjøpt inn ei skute, som skal benyttes til veteranturer og familieturer. Mer info kommer. Se vedlagt referat.

Les mer
Moskussafari

Moskussafari

30.08.22 15:34 av Kine Hovdahl Gaustad

Det arrangeres Moskussafari gjennom NVIO avdeling Oppdal og omegn. Det gjennomføres på Dovrefjell 16. til 18. september. Oppmøte ved Magalaupet camping 16. september innen kl. 19.00 Påmeldingsfrist 8. september For påmelding og mer informasjon ta kontakt på e-post; ingmar@magalaupet.no

Les mer
Veterantur med SDS Hansteen

Veterantur med SDS Hansteen

16.06.22 18:11 av Johan Martin Danielsen

Søndag 26.juni kl 13:30 arrangerer NVIO Trøndelag Medlemstur i samarbeid med SDS Hansteen. Meld deg og din familie på og bli med på en uforglemmelig tur med Trondheims stolthet, SDS Hansteen. Møt opp på flytebrygga ved Brattørkaia. Etter endt tur blir det servert gratis pizza på Krigsseilerhuset. Og noe ekstra godt til barna.

Les mer
Trondheims Martnan

Trondheims Martnan

14.06.22 22:15 av Johan Martin Danielsen

NVIO Trøndelag i samarbeid med United Veterans og SIOPS vil under Martnan presentere våre organisasjoner for besøkende under årets Martna. Riktig nok ønsker vi å rette vårt fokus mot veteraner fra Internasjonale operasjoner, men alle er velkomne innom vår stand for å lære om hva vi står for, og hvilke tilbud vi kan gi til Veteraner og deres familier. Vår stand nr 14 er å finne ved statuen av Olav Tryggvason.

Les mer