Medlemsmøte 8.nov

Medlemsmøte 8.nov

Publisert av Johan Martin Danielsen den 09.11.23.

Medlemsmøte 08.november 2023

 

Sak 1: Veterankompaniet

Dagens hovedtema er hvordan få mer liv i Veterankompaniet. Det har gjennom året vært svak oppslutning om de arrangementer kompaniet har deltatt i. Styret har derfor valgt å se på hvordan få opp oppslutningen om kompaniet og hvordan rekruttere nye medlemmer.

Det var en rekke medlemmer av kompaniet som møtte opp, og det var en positiv diskusjonen om hvordan blåse liv i oppslutningen og skape nytt liv i kompaniet. Det var ens stemning om at det er positivt at lokallaget fortsatt har et veterankompani. Det vil bli innkalt til idedugnad og skape nytt liv i kompaniet.

Om noen skulle ønske å bli med i kompaniet er det bare å ta kontakt.

 

Sak 2: Onsdagsaktiviteter

Generell orientering om oppslutning så langt. Vi er fornøyde med deltagelsen og satser videre til neste år. Vi har fortsatt noen onsdagsaktiviteter igjen i år og avsluttet med bowlingfinale 14.desember. Neste onsdag er det bowling, deretter quiz med 5 tema og måneden avsluttes med foredrag, der Torberg skal fortelle om sitt år på Troll forskningsstasjon i antarktis.

 

Sak 3: Eventuelt

Vi jobber med å oppruste el-anlegget på Krigsseilerhuset. Det er for få og svake sikringskurser og vi skal sette inn nye kurser og skifte ut ledningsnettet, kontakter og lys i tak. Om noen elektrikerkyndige har mulighet til å hjelpe oss i en dugnad, vil vi kunne få ned kostnadene betraktelig. Ta kontakt om du som medlem har lyst og mulighet til å stille.

 

Veteraninspektøren kommer på besøk 14.november. Det blir ekstraordinært veterantreff på Viva Italia i Trondheim kl 19:00. Oppfordrer så mange som mulig å komme!

Minner også om vår hjemmeside https://trondelag.nvio.no/ her vil du finne informasjon og se hvilke aktiviteter vi arrangerer ut året og til neste år.