Aktivitetsdagen på Rypetoppen var en suksess

Aktivitetsdagen på Rypetoppen var en suksess

Publisert av Kine Hovdahl Gaustad den 03.10.21.

NVIO- Trøndelags leder, Morten, gir tilbakemelding på aktivitetsdagen på Rypetoppen veteraner og deres familie.

 

Lørdag 25. september var familie og venner til veteraner fra NVIO Trøndelag samlet på Rypetoppen Adventure Park, i Meråker, for en strålende dag i høyden. Dessverre var ikke værgudene med oss denne dagen. Litt rusk i luften og en litt kjølig temperatur gav flere en god grunn til å trekke seg fra aktiviteten.

Men de mest hardføre spente på seg seler og koblet seg på sikringstau og «Zip-linjer.» Tok spenntak og utfordret fobiene sine hele dagen.

Morfar, Petter Walseth, har funnet sin plass sammen med det minste barnebarnet. Om det ligger i naturen til en veteran å støtte opp om dem som er mest sårbare, skal jeg ikke bevege meg inn på, men det kan seg tenke.

Det ble også arrangert en felles lunsj med pølse i lompe eller brød. Med ketchup og kanskje sennep, samt litt sprøstekt løk.

Tilbudet krever lite forarbeid, men gir stor glede for veteran og familie. Tilbudet anbefales på det sterkeste for å få veteranfamilien ut i frisk lift og aktiv. Her får man brukt kroppen med eller uten seletøy på.

 

'

Tusen takk til alle fremmøtte og tusen takk til medhjelpere. Jeg er stolt av dere alle og stolt av å være veteran. NVIO Trøndelag er en flott forening som søker å skape et miljø en veteranfamilie verdig.

«With love and pride!»- Morten Angvik-Kristiansen